SEGMEN : Bloglist September by Eira Shamiera

ASSALAMUALAIKUM
Kilik banner untuk join
syarat-syaratnya:
1.mempunyai blog(semestinya) 
2.Warga negara Malaysia yang tinggal di Malaysia sahaja..Negara lain tak diterima
3.Lelaki dan Perempuan (separuh-separuh tak nak lar..hihi)
4.tidak ada peringkat umur

cara-caranya:
1.SUNAT follow blog ini dan ini..LIKE fanpage miera (ada di sidebar)
lebih elok follow senang nak beritahu pemenang
2.WAJIB klik sini ,sini dan sini..tunggu sampai habis loading baru [X]
 (manatahu boleh tambah hadiah..plis jujur)
3.WAJIB LIKE gambar ini > gambar  <
4.buat satu entry dan tampal banner atas tu dan dilinkkan ke entry ini.
5.tak payah tag orang . tapi ada hadiah untuk TOP REFERREL
6.HANTAR link entry korang ke komen di entry miera SAHAJA..

PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

klik banner untuk join


Mereka yang tersenarai bakal menerima:*******************************************************1)DUA HELAI DRESS ANGGUN PILIHAN (2 Blogger bertuah!) 2) 2 unit x wallet/purse (2 blogger bertuah!)3) Baucer RM10 x 5 unit  (222 blogger bertuah!)layak untuk sebarang belian di BLOGSHOP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN !


FOLLOWERS : 63

Note to myself : Selamat Berjaya aisyahzull :D Doa dan Solat Hajat . Fuhh :)

Be the best among the best

Hello Earthlings !
Penduduk bumi kan ? Ingat dari planet marikh ke apa . HAHAHA just kidding :) So , how's your Raya ? Mesti syok habis kan? LOL xD Aisyah pun , cume tahun ni duit raya kureng sebab sudah TUA ! So far , lebih kurang tiga buah rumah jugak lerr melepas DUIT RAYA .-.-brrr .  Ni lah dia , nasib dekat BATANG KALI aku dapat banyak dohh :P Dekat area situ ramai yang KAYA . Ceh , yelah biasanya kita datang rumah orang tu baru dia bagi duit raya kan ? Tapi kat Batang Kali orang datang je bagi duit . Kita pun menadah je lah . Yelah , pikir senang nak dapat even dah TUA BANGKA macam Aisyah ni ?  Kan? Ha , so kena lah appreciate sikit . Beraya dekat Perak bosan tahap gaban ! Cousin aku yang biasa nya rsaya n aku dah besar . Dyorang malas nak keluar . So , bersabarr sahajalah . Aku pun tak tahu apa yang bestnya sepanjang beraya di Perak tu . Haih ~ Dah lah tak dapat duit raya banyak . 

Eh , lupa nak ceritakan topik di atas . Muehehehe *muka malu* . Hmm , before i start , apa yang sedang berlenggu di fikiran anda bila baca title tu ? Oh , betul ! Oh , yang ni salah ! Hahahaha . Aisyah cakap n siapa ? Errr .. :p "Be the best among the best" You might wonder be the best like what? Isn't ? Well , i must mean to be a better muslim . But , saje je nak bagi title tu biar GEMPAK sikit bila baca . Be a better muslim ? Aisyah pun belum tentu boleh jadi yang terbaik . Sebab apa ? Dari segi pakaian Aisyaha , urrmm .. Aisyahkalau boleh nak lah pakai jubah , tudung labuh , and be a niqabis . Wah , mesti cantik . Know what , cuba kalau pakai jubah ssenang kan ? sarung je . Tak payah nak zip sana sini , pakai tali pinggang , accessories bagai . Nampak ? Mudah kan ISLAM ? Daripada pakai baju bukan bukan tu . Hmm m insaf lah sikit .. Dah akhir zaman dah ni . Anyway , talk about "berubah" ni . Teringat dekat seorang kakak comel lagi baik lagi alim lagi yang sewaktu dengannya . Kenal AisyahShakirah tak ? Vlogger muslimah tu .. Yang ade buat video dekat youtube tentang "Yes , we do wear head tents" From that day , Aisyah rasa macam nak buat sesuatu . Faham ? Tak faham ? Buat buat faham sudah lah . HAHAHA . And , bila baca blog dia bertambah-tambah lah nak "BERUBAH" Rasa macam eh apa yang aku buat sebelum ni ? Oh Lord , please forgive me :'( Rasa banyaknya lah dosa aku yang aku dah buat . 

Sambung cerita lagi pasal AisyahShakirah pulak . Tak kenal ke ? ala , search je delat google . Banyak results keluar nanti . Dia sangat BAIK , CARING , HUMBLE , INSPIRING and I'm impresse of her ! Woah :o Kalau je lah Aisyah ni lelaki , memang Aisyah dah "hand in marriage" dekat dia k . Hahaha gedik pulak aku . Okay lah , till then ! Goodbye Assalamualaikum :)

Lotsa love , -aisyahzull-


Selamat Hari Raya

ASSALAMUALAIKUM

Hello readers ,
Apa khabar anda di sana ? wah , tinggal sehari je lagi nak puasa :( Hmm , gonna miss ya Ramadhan . Masih adakah Ramadhan buat kita ? Itu semua di tangan Allah . Yang lepas biarkan ia berlalu pergi . Mulakan hari yang baru . "Yesterday is HISTORY , today is STORY , tomorrow ia MYSTERY" . Keep moving on kay guys . 

Okay , dalam kesempatan ini Aisyah nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua muslimin dan muslimat seluruh dunia . Especially to my parents , siblings , realtives , bestfriends , friends , followers , and etc. Balik kampung tak ? Kalau balik tu hati-hati tau . Baca doa , baca bismillah banyak-banyak supaya selamat perjalanan pergi dan balik . Dan ! sound sikit driver tu suruh check dulu kereta , bawak kereta tu "Biar perlahan asal Selamat" Ingat tu ! *upin ipin*Nak duit Raya boleh ? Hahha , k tawuu " datang rumah " kan ? Hahah , datang rumah iteww . Aisyah akan buat OPENHOUSE Insyaallah . So , mana yang nak datang nak rasa makanan seodap sodap mai datang . HAHAHA . Selamat bercuti semua ! Dan selamat mengulang kaji pelajaran bagi yang akan menghadapi peperiksaan !