Tips Menghilangkan Jerawat dan Jeragat di Muka


Hai , tonight i'm gonna give some tips about how to remove pimple and pigmentation on your face . Mesti ramai dekat luar tu yang inginkan muka yang bersih dan cantik without PIMPLE kan ? Haruslah .. Aisyah sendiri taknak jerawat . Tapi nak buat macam mana , tiap bulan tumbuh . Aisyah sendiri tak suka LELAKI 
yang ade PIMPLE . Sampaikan , ada students form 3 mintak number Aisyah . Dia ada PIMPLE la , reject terus . hahahha . Aisyah tak kasi , then dia nak FACE TO FACE Maigod ! I don't want ! Hahaha . OKay now , straight to the point. Tips Hilangkan Jerawat dan Jeragat :-

1. Ambil beberapa helai daun pokok tea dan bersihkannya terlebih dulu.

2. Kemudian, gosokkan daun pokok tea tadi pada kawasan jerawat di muka anda dengan lembut.

3. Lakukan proses di atas lebih kurang selama 30 saat hingga 1 minit.

4. Anda boleh ulangi petua ni beberapa kali sehari. For example , anda boleh lakukannya pada setiap pagi dan malam.

Sebagai langkah keselamatan, pastikan anda menggosok atau menyental daun pokok tea ke muka secara lembut. Ini kerana jika anda menyental dengan terlalu kuat, ia boleh merosakkan tisu muka anda.

Ha ! Mudah kan ? By the way , maybe ada kat luar yang tak tau pokok tea tu like what , come and have a look to ths picture :-

Hehehe , okay ? Semoga dengan mengamalkan petua petua ni boleh menghilangkan JERAWAT dan JERAGAT di muka anda .. Selamat Mencuba ! :)