Gempak Giveaway by Fatin Roziana

ASSALAMUALAIKUM


Holla readers ,
Todaay i'm gonna join satu GIVEWAY yang sangat sangat sangat lah gempak okay ! HAHAHA . Act , giveaway ni kawan Aisyah yang comel gitewww organise HAHAHA . So yeah , Aisyah join okay kak Fatin :D Semua syarat sudah dipatuhi , and it's time to fight ! wish me luck ! Assalamualaikum :)

tags to :  EDA ALI | AAIZAAT | ZAZA RYZA | NABILA

Harry Potter

ASSALAMUALAIKUM

Hi dear readers .
Dah lama tak update blog . Blog pun tak cantik . Ta tahu macam mana nak cantikkan . Okay , malam ni lepas je tengok cerita Harry Potter terus update blog . Act , tak tahu nak cerita apa . Tapi tadi dekat sekolah ada HARI MESRA PELANGGAN . Means , parents datang sekolah sign report card lah .. For my batch '99 , tak ada mid term , so amek result masa first test haritu masa bulan Mac . Memuaskan , 7A1B je pun . Cikgu tak ada complaint apa apa pasal Aisyah . Semua yang keluar dari mulut cikgu semua nya yang positif belaka . So , parents tak boleh kata apa apa . Cuma boleh nasihatkan sajalah supaya jadi yang lebih baik . Seems PBS ni kena banyak menonjolkan diri , so Aisyah terpaksa lah jadi lebih peramah , dan tak se-pendiam masa sekolah rendah dulu . Pemalu sangat ! Sebab tu lah tak jadi harapan sekolah sangat . Setakat calon UPSR 5A yang bukan pengawas pun  boleh dapat , kan ? Tapi stress gila pakai PBS ni , kena selalu belajar . Sebab , cikgu/teacher akan bagi bila bila masa je sheets of PBS ni . Tapi , ekhem . Aisyah tak ada lah berapa nak rajin baca buku .. Hewhew , mengharapkan cikgu mengajar dalam kelas and time tusyen je focus . Balik rumah ? Hampehh ! Hapak tarak bukak buku . Except , buat kerj sekolah . Baru bukak . Hahaha ! :D Apapun , followers dah lah tak ramai , so tak ada yang nak baca blog Aisyah . Hrap yang tak ada bog tu je baca dengan followers dari luar negara tu je lah kan ? Hahaha . Okay lah , taknak tulis pangjang panjang . Ni pun dah panjang , nanti orang malas nak baca . Okay , have a nice day , bye :) 

Kenapa tajuk Harry Potter ? Suka hati saya lah . Haha , saya peminat setia cerit Harry Potter . Saya seorang yang kuat berimaginasi . Thank You :)